Arushi që kërkonte babanë

Arushi që kërkonte babanë

Përralla Shqip për Fëmijë – Arushi që kërkonte babanë.

Kjo është përralla e arushit të vogël, i cili duke ecur nëpër pyll, humbi babanë e tij. Lepurushi dhe iriqi vendosën ta ndihmojnë për të gjetur babain e tij. I morën me rradhë të gjithë arinjtë e pyllit. Takuan ariun rrobaqepës, berber por asnjëri nga këta nuk ishte babai i ariut të vogël. Ariu fotograf iu tregoi disa foto të arinjve të pyllit. Babai i arushit të vogël ishte ariu akrobat! Arushi i vogël sdo largohej më kurrë nga babai i tij!

Mesazhi i përrallës : Mos u largoni kurrë nga prindërit tuaj!